Opinie użytkowników o programie Artisteer

Poniżej znajdują się opinie o programie Artisteer dodane przez jego użytkowników:

"Bardzo funkcjonalny program. Szybko można zbudować ciekawy szablon." - dodał(a): Marek (2017-10-03)

"Program ok. Jednakże ma pewne braki. Strona postawiona na WP jest już w sieci ;) " - dodał(a): Beta (2017-08-28)

"Program spełnił moje oczekiwania. Stronka już śmiga." - dodał(a): Michał (2017-01-18)

"Pakiet wydaje się ciekawą alternatywą dla agencji interaktywnej. Jadnak jego możliwości są co najwyżej zadowalające w porównaniu z większością konfigurowalnych skryptów. Brakuje bardzo wielu możliwości konfiguracji, do tego uciążliwe zacinanie się programu themler przy szybszej pracy. Nie znalazłem możliwości kopiowania bazy danych themlera na serwer baz danych(a szkoda) Po zrobieniu szablonu np do wp trzeba potem i tak wszystko 2 x robić z paluch. Nie powiem skrycik ciekawy ale ma swoje niedoróbki." - dodał(a): Szymon (2017-01-10)

"Możliwości programu zgodne z moimi oczekiwaniami." - dodał(a): ZenonS (2016-10-21)

"Bardzo użyteczny i przemyślany program. Gotowe szablony i łatwa modyfikacja." - dodał(a): Wojtek (2016-06-30)

"Polecam, dobry program stwarzający możliwości na zrobienie dobrego szablonu, wadą jest czas reakcji zanim wykona poleenie." - dodał(a): E. K. (2016-06-07)

"Program ok, bez sensacji, ale proste strony zrobi się w parę chwil" - dodał(a): Human and Technologies Space (2015-12-28)

"Program genialny dla kogoś kto potrzebuje wykonania prostych i czytelnych stron bez wodotrysków. Cena oprogramowania się zwraca już przy pierwszej wykonanej stronie. Dobrze choć trochę znać html gdyż poprzez źródło możemy poprawić coś czego nie da się zrobić poprzez program. Polecam wszystkim." - dodał(a): poklad (2015-09-22)

"Program bardzo dobry, zaoszczędzam dużo czasu eksportując gotowy szablon do joomla czy wordpress. Minusem jest, że eksport odbywa się przez serwer, który nie zawsze działa za pierwszym razem. Dołączam się również do opinii Bogdana. Program polecam amatorom projektowania bez znajomości html czy php." - dodał(a): Suchyraz (2015-05-08)

"Program bardzo dobry, zawiera niemal wszystko co jest niezbędne do budowy strony bez znajomości kodu.Polecam wszystkim." - dodał(a): henryt (2015-03-17)

"Dla amatorów bardzo dobry, dla ludzi z troszkę większym pojęciem jednak potrafi czasami podirytować, ale ogólna ocena bardzo pozytywna." - dodał(a): Forest1630 (2015-03-05)

"Program przyspiesza budowanie templatek, służy mi jako baza do budowy szablonu." - dodał(a): graphdesign (2015-02-09)

"Program prosty w obsłudze,jedynym mankamentem który ja zauważyłem jest brak gotowego modułu korespondencyjnego do wysyłania wiadomości mailowych z utworzonej strony. Brak możliwości bezpośredniego umieszczania tekstu na banerze, brak pustego szablonu który powinien mieć Baner, Treść, Stopkę i nic więcej.Brak możliwości tworzenia w jednym projekcie od razu wersji językowych. Znalazłoby się jeszcze parę drobnych uchybień ale myślę że program będzie się rozwijał i zostanie uzupełniony w istniejące braki." - dodał(a): Bogdan (2015-02-06)

"Dobra robota, szybko można zaprojektować stronę WWW. Cena - OK, Obsługa - OK, Jakość -OK " - dodał(a): Paulmax (2015-01-30)

"Bardzo polecam :) łatwa obsługa, dobra cena, bardzo fajne opcje. Jedyne czego mi brakowało to możliwości wstawienia dwóch menu poziomych. :)" - dodał(a): Ania (2014-12-16)

"Jeszcze dopisek po kilku dniach używania. Baaardzo przydałoby się drugie menu poziome. Może pojawi się w następnej wersji?" - dodał(a): Annabella (2014-11-04)

"Program spełnia moje oczekiwania co do zrobienia i poukładania prostego i przejrzystego szablonu strony. Trochę wolno działa... ale działa i na razie to co potrzebuje to w nim zrobie." - dodał(a): Jurek (2014-11-04)

"Program przerósł moje oczekiwania, za rozsądne pieniądze oszczędza naprawdę mnóstwo czasu." - dodał(a): Anabella (2014-10-31)

"i5 klęka... optymalizacją się autorzy nie przejmują. Ale wersja 4.3 jest dość stabilna i generalnie program spełnia swoją funkcje." - dodał(a): Mariusz S. (2014-10-27)

"polecam, dobry program stwarzający możliwości na zrobienie dobrego szablonu, wadą jest czas reakcji i instalowanie na jednym sprzęcie. " - dodał(a): Marcin (2014-10-10)

"Nie sposób porównywać go do np. Dreamweavera, ale jest bardzo dobrym programem do designu stron dla początkujących i średnio zaawansowanych. Odrobina ruchu w pliku style.css i już nie jesteśmy ograniczeni do "centralnego" pozycjonowania treści, tła itd. Jedyną wadą jest dość wolny czas reakcji i sporadyczne, samoczynne zamykanie się - mowa o wersji na OS X." - dodał(a): Kuba (2014-09-10)

"Jestem zadowolony z transakcji w sklepie szybko i bez problemu. Natomiast sam program jest dobry do zastosowania w standardowych rozwiązaniach jednak do bardziej nietypowych zadań jest prawie bezużyteczny, zwłaszcza do budowania stron responsywnych tu trzeba sporo zmian w kodzie robić aby dostosować do pożądanego efektu. Program długo "myśli" zanim wykona polecenie i ma jeszcze kilka drobnych niedociągnięć." - dodał(a): Solidcreator (2014-07-08)

"Pomysł programu jako narzędzia do budowy strony jest ok - jednak praca na samym programie pozostawia wiele do życzenia. Program zwiesza się, bardzo długo przeprowadza operacje i często na bieżąco nie zapisuje zmian. Jedyny plus za możliwość "wyprodukowania" strony w różnym formacie. " - dodał(a): zuza (2014-06-26)

"Program godny polecenia dla początkujących w robieniu stron internetowych. Możliwości programu wystarczające do zrobienia naprawdę dobrego szablonu. Polecam." - dodał(a): nut42 (2014-05-07)

"Myśle ze jeżeli ktoś sie zdecyduje na jego zakup to wie z czy ma do czynienia. Program ma sporo wad ale i zalet, a co ważne kosztuje tyle co zamowienie strony www wątpliwej jakości. Prosty i przyjemny program. Co do softx.pl to zamowienie przyszło szybko. Polecam ten sklep" - dodał(a): Michal (2014-05-06)

"Bardzo fajny program, który na pewno można polecić, gdyż bardzo ułatwia budowę stron. Dla początkujących bomba, ale warto by rozbudować ten program o dodatkowe, bardziej zaawansowanie funkcje i wtyczki. Polecam." - dodał(a): Tomasz Ł. (2014-05-01)

"Program godny polecenia. Niezastąpiony zwłaszcza dla osób zaczynających swoja przygodę z CMS, ale także dla zaawansowanych, skraca czas pracy i eliminuje błędy.Zakupy szybkie i bez problemów. Sklep Softx Polecam." - dodał(a): Jacek (2014-04-23)

"Dla tych, którzy jak ja zaczynają pracę w CMS-ach super sprawa. Program godny polecenia. Bardzo dobra baza do dalszych prac. Szkoda tylko, że są problemy, żeby zainstalować program na więcej niż jednym stanowisku. Osobiście pracuję w kilku miejscach nad stronami i nie zawsze mam swój sprzęt pod ręka. A jak mi system padnie to nie mam pewności czy aktywuję program." - dodał(a): Mariusz A. (2014-03-17)

"Bardzo dobry program dla początkujących w robieniu stron internetowych. Możliwości programu wystarczające do zrobienia naprawdę dobrego szablonu. Polecam." - dodał(a): Andrzej K. (2014-02-25)

"Super narzędzie do tworzenie nieskąplikowanych stron! POLECAM!!! Napewno idealne dla początkujących! " - dodał(a): 3dglasses. pl (2014-02-20)

"Rewelacyjne narzędzie jakiego potrzebowałem aby skrócić dłubanie w kodzie do minimum i tylko do skomplikowanych zadań. Cała reszta w Artisteer. " - dodał(a): Piotr Pi (2014-02-04)

"Jest okej, naprawdę program wart swoich pieniędzy. Szybkie i bezproblemowe projektowanie stron a następnie wrzucanie na serwer." - dodał(a): Michal (2014-02-03)

"Fajne narzędzie dla początkujących i zaawansowanych użytkowników. " - dodał(a): Alek (2014-01-23)

"Program godny polecenia. Niezastąpiony zwłaszcza dla osób zaczynających swoja przygodę z CMS, ale także dla zaawansowanych, skraca czas pracy i eliminuje błędy.Zakupy szybkie i bez problemów. Sklep Softx Polecam." - dodał(a): Agness Design (2014-01-09)

"Podstawowe narzędzie dla budujących strony na bazie Joomla/Wordpress" - dodał(a): Piotr L (2013-12-13)

"Program jest jednym z najlepszych. Idealnie nadaje się dla profesjonalistów jak i dla amatorów - Jestem też pozytywnie zaskoczony sprawnością działania sklepu Softx." - dodał(a): Marek Grz.. (2013-09-23)

"Super program, pozwala zaoszczędzić duuużo czasu. Dziękuję" - dodał(a): Tomasz (2013-09-19)

"Bardzo fajny program do tworzenia stron internetowych. Polecam" - dodał(a): Grzegorz (2013-08-28)

"Zakupiłam wersję domową, tą tańszą jestem zadowolona zrobiłam już kilka szablonów do WordPress'a marzę jednak o pełnej wersji, gdyż zajmuję się także Joomla oraz innymi CMS, dlatego potrzebuję edytować, przerabiać, udoskonalać i poprawiać szablony. Program wymaga cierpliwości, a przypomina nieco pracę z Wordem więc jest dość intuicyjny." - dodał(a): Anita Zielke (2013-08-26)

"Świetne narzędzie usprawniające pracę. Nie jestem pewien, czy nadąża za wersjami CMSów... Sklep softx bez zarzutów - szybko i sprawnie." - dodał(a): Włodek (2013-08-23)

"pomimo swojej prostoty, program posiada masę funkcji. Jednak przy zaawansowanych projektach jest też sporo ograniczeń które później trzeba poprawiać ręcznie kodzie. Pomimo tego program bardzo usprawnia tworzenie skórki i po zapoznaniu się z jego możliwościami usprawnia ogromnie cały proces tworzenia strony ww" - dodał(a): Piotr (2013-08-20)

"Zarówno obsługa sklepu jak i sam program, jak dla mnie Super... ;)" - dodał(a): Mariusz (2013-07-30)

"Dobry program, choć brak kilku funkcji nie pozwala mi dać maksymalnej oceny (np. możliwość kliknięcia nagłówka i przeniesienia do strony głównej)" - dodał(a): Paweł (2013-07-26)

"Jestem początkująca w tworzeniu stron a program przypadł mi do gustu. Polecam" - dodał(a): Ania (2013-07-08)

"Sklep Polecam. Program Artisteer jest bardzo przydatny ale klika rzeczy przydało by się jeszcze poprawić. " - dodał(a): Mariusz (2013-05-31)

"Bardzo dobry program. Zakup w sklepie bezproblemowy - świetna obsługa i kontakt." - dodał(a): Grzesiek (2013-05-22)

"Program oceniam na 4, trochę brakuje mu do doskonałości ale liczę na to że niebawem pojawią się odpowiednie aktualizacje." - dodał(a): szefmacek (2013-05-15)

"Bardzo dobre narzędzie dla startujących z projektowaniem stron. Wersja 4 wprowadza dużo nowości i usprawnia generowanie szablonu. softx.pl/ -> obsługa sklepu to pełen profesjonalizm. Polecam" - dodał(a): Paweł (2013-05-01)

"Dobry program polecam początkującym" - dodał(a): orzech (2013-04-26)

"Program dobry ma pewne mankamenty ale jak ktoś nie potrafi tworzyć w kodzie i nie ma czasu to polecam" - dodał(a): Adam (2013-04-24)

"Rewelacyjny program, łatwość dostępów do kursów. Polecam" - dodał(a): Wanda (2013-04-22)

"Doskonałe narzędzie dla startujących z projektowaniem stron." - dodał(a): mario (2013-04-18)

"Program dobry. Czekam na wersje dla Linux." - dodał(a): Dawid (2013-04-08)

"Program bardzo dobry. W porównaniu do wcześniejszej wersji, sporo zmian na plus. Widać że wszystko idzie w dobrym kierunku. Dlaczego nie max pkt? Zawsze jest coś jeszcze do zrobienia... ;)" - dodał(a): Rafał (2013-03-29)

"Wszystko fajnie, choć żeby wprowadzić własną wizję, robić coś "po swojemu" trzeba się trochę napocić, ale da się - - jednakże nie sądzę, żeby na ten moment, dla osób nie śmigających kodem istniał lepszy czy bardziej intuicyjny program. więc daję pięć gwiazdek." - dodał(a): aaa (2013-03-17)

"Program Artisteer jest bardzo fajnym programem i polecam go każdemu bez względu na zaawansowanie znajomości programowania. Jedyny mankament to taki, że najnowsza wersja nie do końca ma sprawne wszystkie funkcje. Z pewnością i ta wersja będzie perfekcyjna. Polecam polecam i jeszcze raz polecam!!!!! Program i sklep Softx :)" - dodał(a): Agnieszka (2013-03-15)

"Program jest O.K. Czasami przy eksporcie do joomli gubi ustawienia obrazków. Nie jasne jest dodawanie dodatkowych bloków i kontrolek, poza tym program intuicyjny." - dodał(a): Robert (2013-03-14)

"Program bardzo intuicyjny. Nie wymaga znajomości kodu. Doskonały dla amatorów, ale i profesjonalistów chcacych zaoszczędzić czas. Polecam program i sklep Softx!!!" - dodał(a): Marcin (2013-03-12)

"Program przydatny, bardzo pomocny w projektowaniu stron. Polecam program i sklep , w którym go kupiłem" - dodał(a): Wiesiek (2013-02-26)

"Program pozwala zaoszczędzić sporo czasu przy projektowaniu prostych szablonów stron www. Niestety, chcąc dodać własne pomysły, trzeba się mocno napracować i podenerwować. Cena zbyt wygórowana. Szczerze mówiąc dużo lepiej pracowało się z wersją 2.x. I koszmar z wczytaniem szablonów stworzonych właśnie w wersji.2x. " - dodał(a): spoleszno (2013-02-26)

"Jestem bardzo zadowolona. Program przydatny, intuicyjny w obsłudze. Jak na moje potrzeby ma bardzo duże możliwości. Polecam :)" - dodał(a): Anna Ch, (2013-02-21)

"Projektuję stronki od kilku lat i powiem szczerze że ten program znacznie ułatwia stworzenie podstaw i łatwych stron które chcą niektórzy klienci. Nie trzeba dłubać godzinami w kodzie. Szkoda tylko że kod nie jest prostszy po zrobieniu stronki albo nie ma instrukcji z graficzną rozpiską boxów (byłoby łatwiej coś samemu dodać w kodzie bez zastanawiania się co który box oznacza, No ale to da się ogarnąć). Bardzo pomocny jeśli chodzi o templatki do joomli tu baaardzo ułatwia pracę. Szkoda że nie jest to zakup na lata bo jednak potrzeba ponownego zakupu za rok gdy wiadomo że joomle będą ewoluować daje do myślenia. No i mógłby być jeszcze bardziej dopracowany (np. nie znalazłem np. wyśrodkowywania tekstu w nagłówku graficznym tak jak w edytorach typu "prawo, lewo, center"). NO i minus że tylko dwa razy można zainstalować. Już oba wykorzystałem zgodnie z tym co jest w licencji, w podróży do klienta używam laptopa a w domu wolę stacjonarny. Co będzie jak się wysypie na którymś system? Kod powinien być niezależny od ilości instalacji. Dlatego że zawsze może być lepiej daję 4/5 ale uważam że program wart jest zakupu. Obsługę sklepu także polecam jeśli coś nie gra (u mnie jakimś trafem kod nie dotarł w ciągu kilku godzin) szybko reagują na reklamację (kod dostałem zwrotnie po reklamacji). Polecam i program i sklep." - dodał(a): Mantis (2013-02-20)

"jestem bardzo zadowolona z tego sklepu wszystko poszło bardzo szybko! Na prawde super :)" - dodał(a): Magdalena (2013-02-20)

"Przyznam, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem programu i jego możliwościami! Szablony wychodzą bardzo fajne i dobrze działają! Polecam!" - dodał(a): Łukasz (2013-02-15)

"Program super, ale znałam wcześniej i wiedziałam co kupuję. SKLEP za to polecam - bezproblemowy zakup, kod na mailu od ręki. Świetna sprawa, tak trzymać !" - dodał(a): APS (2013-02-10)

"Bardzo dobry program. Bardzo ułatwia pracę, choć troszkę zamula. Jednak naprawdę warto kupić. Jak na taką cenę to uzyskujemy bardzo dobry produkt. No i sklep super sprawny." - dodał(a): Paweł (2013-02-09)

"Program - super jest jeszcze lepszy po aktywacji niż w wersji próbnej - naprawdę POLECAM !!!" - dodał(a): Kwant (2013-02-04)

"Doskonały program, oszczędność czasu, szybkość i oszczędność kasy! Co można chciec więcej? Zdecydowanie polecam!" - dodał(a): Logarte (2013-01-30)

"Program jest rewelacyjny i innowacyjny. Pomaga zaoszczędzić sporo czasu przy projektowaniu prostych szablonów stron www. Polecam serdecznie! Obsługa sklepu bardzo profesjonalna. Daję uczciwą piątkę z plusem." - dodał(a): Piotr Marczewski (2013-01-23)

"probram na 5 z plusem, oszczędza mnóstwo czasu przy robieniu szablonów, skórek i prostych stron internetowych - polecam" - dodał(a): Zdzichu (2013-01-09)

"Program testowałem już wcześniej i z czystym sumieniem mogę go polecić wszystkim. Co do sklepu, korzystałem z usług pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony. Polecam SoftX jako godnego zaufania sprzedawcę." - dodał(a): Zbiro (2013-01-09)

"Realizacja zamówienia bardzo szybka. Programik bardzo intuicyjny, więc śmiga się po funkcjach bez problemu. Przydałoby się rozbudować bardziej bazę clipart, ale generalnie jest ok. Trochę wolno chodzi na moim sprzęcie, ale to raczej wina sprzętu a nie programu. Ogólnie - bardzo polecam." - dodał(a): Wioletta (2013-01-09)

"program bardzo pomocny dla chcących stworzyć unikalną stronę, nie płacąc za dużo projektantom itp :) polecam" - dodał(a): miki (2013-01-04)

"Programik fajny, szkoda, że nie współpracuje dobrze z Adobe DW lub FP, bo np. wyszukiwarkę można dodać tylko w kodzie - ale jak na program dla początkujących to super pomysł! " - dodał(a): beatabaest (2012-12-14)

"Program b.dobry mnóstwo szablonów które można przerobić wedle własnego uznania.Oczywiście eksportując jako zip dalej można edytować w innych programach jak ktoś wie o co chodzi. Dla mnie rewelka.Polecam" - dodał(a): Mirek (2012-12-04)

"Fajny program dla mniej doświadczonych użytkowników do przygotowania własnej strony." - dodał(a): Piotr (2012-10-30)

"Program prosty w obsłudze, ma sporo możliwości choć wrzuca dużo niepotrzebnego kodu w szablonach joomla wordpress. Na moim sprzęcie czasem potrafi zamulić choć to chyba wina mojego sprzętu dokładniej systemu operacyjnego. Mam zastrzeżenia do ceny, takie oprogramowanie powinno kosztować na poziomie max 200 zł. Ogólnie jestem zadowolony i polecam program." - dodał(a): Mateusz (2012-10-29)

"Obsługa Sklepu - Profesjonaliści!! Inne programy były męczące a ten pomógł mi na 100% teraz wreszcie tworzę szablony dla innych. Polecam! " - dodał(a): Tominet (2012-10-19)

"Program pozwolił mi zaoszczędzić sporo czasu. Niesamowite przyśpieszenie w wykonanie projektu." - dodał(a): Rkoch (2012-10-10)

"program swietny ale ma dwa poważne braki- brak możliwości tworzenia galerii zdjęć- oraz brak playerów i możliwości lokowania i odtwarzania plików dzwiękowych." - dodał(a): Krzysztof Kabat (2012-10-09)

"Program ok jak dla osoby która stworzyła swoją pierwszą stronkę" - dodał(a): Juta (2012-08-27)

"Obsługa sklepu na wysokim poziomie, szybka realizacja zamówienia, 100% zadowolenia polecam!" - dodał(a): Piotrek (2012-08-20)

"Obsługa sklepu profesjonalna. Program w wersji 3.1 dobry, ale nie powalający. Brak informacji o złej współpracy z nowymi wersjami Joomla. Moim zdaniem zbyt drogi." - dodał(a): wiechk (2012-08-07)

"Program bardzo dobry. W szybkim czasie można stworzyć ładną i funkcjonalną templatkę" - dodał(a): Łukasz (2012-08-03)

"Program idealny do moich potrzeb, szybki nawet na słabym sprzęcie a szablony zgodne ze wszystkimi ważnymi przeglądarkami. Polecam" - dodał(a): Mariusz (2012-08-03)

"Program ok, jednak po zakupie okazało się, że nie jest w pełni kompatybilny z joomla 2.5, być może aktualizacje to poprawią. Wielki plus za szybką reakcję wsparcia technicznego na moje zgłoszenie i szybką realizację zamówienia." - dodał(a): Jarek (2012-07-31)

"Dobry szybki program, w połączeniu z flasz dający wiele możliwości." - dodał(a): Arek (2012-07-23)

"Program znakomity i ciągle rozwijany. Podejście pracowników Softx do klientów bardzo profesjonalne." - dodał(a): Robert (2012-07-04)

"Program bardzo dobry. Sklep o bardzo profesionalnym podejściu do klienta - za całość 5+" - dodał(a): Darek (2012-06-15)

"Program relacja. Dla początkujących niezbędny, a dla zaawansowanych uproszczenie życia" - dodał(a): kkarnas (2012-06-14)

"Doskonałe narzędzie pozwalające "nieinformatykowi" zbudować profesjonalny szablon bez znajomości php, html, css. Wystarcza umiejętność czytania ze zrozumieniem i po chwili masz nietuzinkowy szablon. Profesjonaliści trzymają się razem więc i sprzedawca Softx jest wart zapamiętania i polacania innym. Szybko, a na wet bardzo szybko, bardzo rzetelnie i zgodnie z umową. Polecam." - dodał(a): Janina (2012-06-01)

"Z programem świetnie się pracuje, sprzedawca bez zastrzeżeń :). Co mogę więcej napisać - polecam." - dodał(a): Mariusz (2012-05-30)

"Program ekstra dużo funkcji, przejrzysty interfejs, możliwośc własnej konfiguracji po zrobieniu projektu, jestem zadowolony. Sklep solidny szybka wysyłka kodu aktywacyjnego, polecam i pozdrawiam." - dodał(a): Agencja Poligraf Studio (2012-05-17)

"Bardzo przydatny program do tworzenia szablonów. Jego obsługa jest prosta. Sklep solidny, wszystko załatwione tak jak trzeba." - dodał(a): Mati (2012-05-14)

"Przydatny przy mega prostych projektach, kiedy trzeba szybko sklecić prosty szablonik; zupełnie nie nadaje się do poważnych i zaawansowanych projektów. Nieadekwatna cena do możliwości." - dodał(a): vt (2012-05-07)

"Bardzo przydatny program szczególnie dla ludzi, którzy nie mają czasu Polecam" - dodał(a): Marcin (2012-05-02)

"Dobry program jak dla mnie do robienia ogólnego zarysu strony, bo i tak później dużo poprawiam w kodzie. Obsługa sklepu bardzo dobra, pełen profesjonalizm," - dodał(a): marek (2012-04-26)

"Dla mnie programik jest bardzo pomocny, choć za tą cenę ma zbyt mało przydatnych funkcji. Można go użyć go ogólnego projektu witryny a szczególy trzeba dopracować w innym edytorze. Obsługa sklepu bardzo profesjonalna :)" - dodał(a): Maciek (2012-04-19)

"Fajny program, który bardzo ułatwia pracę z szablonami. Sklep jest super - szybko zrealizowane zamówienie, zero problemów - profesjonaliści! :)" - dodał(a): Damik (2012-04-02)

"Dobry prosty program jak trzeba cos szybko zrobic. Niestety cos powazniejszego to juz trzeba sie sporo nabawic. Zakup szybki i sprawny - klucz prawie od razu otrzymany i od razu mozna pracowac. Polecam." - dodał(a): Marcin (2012-03-22)

"Cześć, kontakt - bardzo dobry czas wysyłki - bardzo dobry klucz na mailu - w 3 minuty od kupna Gorąco polecam tego sprzedającego - naprawde świetna obsługa ! a sam program ? - można przed kupnem ściągnąć wersje demo, dla mnie super." - dodał(a): KamilB (2012-03-16)

"Program jest dobry do tworzenia prostych szablonów w joomli i wordpessie i z tego jestem zadowolona, ponieważ tu artisteer sprawdził się bez zarzutu. Gorzej jest w przypadku templatek drupala. Po wyeksportowaniu szablonu i wrzuceniu na serwer wszystko co mialo być z lewej strony bylo z prawej i odwrotnie (jeśli ktoś ma z tym problem- w css wystarczy dopisać: body {direction: ltr;} niestety program nie dopisuje do kodu css szeregu innych, mniej rzucających się w oczy rzeczy, i trzeba się dosyć długo wpatrywać w kod, a przecież z założenia program ma nam ułatwiać życie. (Poza tym - pomoc techniczna nie odpisała na moją wiadomość) Moim zdaniem 400 zł to trochę za dużo." - dodał(a): merit (2012-03-12)

"Jestem bardzo zdziwiony samymi dobrymi opiniami! A gdzie złe? Jeszcze nie widziałem aby w opiniowaniu nie było za i przeciw... chyba że ktoś usuwa niewygodne komentarze :) Moja opinia jest taka program ciekawy ciekawe szablony ale amatorskie, mała możliwość dopasowania elementów strony do własnych potrzeb. Jedynie co mi się podoba w tym programie to automatyczny dobór kolorystyki strony. No i do producenta! Chyba jaja sobie robisz chcąc za ten program ponad 400 zł!!!!!! I jak tu nie ma się szerzyć piractwo!!!! Jak ten program jest warty góra 50zł za tyle to bym kupił oryginała ale tylko pomoc w dobieraniu ciekawej kolorystyki, a do tego wystarczy wersja demo lub crack, resztę i tak trzeba edytować w edytorze html. Polecam zainwestować lepiej w polskiego pajączka o połowę tańszego i z nieograniczonymi możliwościami!!!" - dodał(a): Zdziwoiony (2012-02-18)

"Programik naprawde bardzo łatwy w obsłudze. Wart swej ceny. Gorąco polecam!!!! :)" - dodał(a): Ania (2012-02-16)

"Bardzo dobry program, łatwy i prosty w obsłudze oraz bardzo intuicyjny. Gorąco polecam." - dodał(a): Darek (2012-02-16)

"Program chyba jedyny w swojej klasie - bardzo przydatny i łatwy w obsłudze (bardzo intuicyjna obsługa) zawsze można dodać kilka funkcji do każdego programu (np więcej układów strony), ale przecież po to są aktualizacje - mam nadzieję, że to, czego mi brakuje pojawi się w programie w najbliższym czasie." - dodał(a): krzysekkk (2012-01-29)

"Przy pomocy programu Artisteer komponowanie strony jest czystą przyjemnością. To dobrze wydany pieniądz.." - dodał(a): maj (2012-01-19)

"Program Super. Dobry zakup. Ma pewne wady takie jak brak możliwości większego podziału strony (są trzy szablony) ale mam nadzieję, że to poprawią. Lekki, łatwy i przyjemny :-)" - dodał(a): Andy (2012-01-19)

"Program super. Zrobienie szablonu strony to dosłownie chwilka. Gorąco polecam!!!" - dodał(a): Iza (2012-01-19)

"Przyznać muszę, że znalazłem ten program troszkę taniej w innym sklepie, ale wybrałem ten. Dlaczego? 1. Rewelacyjny kontakt ze sklepem bardzo duży plus. 2. Wszystko zgodnie z zapewnieniami sprzedawcy, wpłata i w 15 minut licencja na moim emailu. Życzyłbym sobie w każdym sklepie taką obsługę. Gorąco polecam." - dodał(a): Artur (2012-01-14)

"Jeśli program będzie rozwijał się nadal w tym tempie będzie skazany na sukces :) POLECAM" - dodał(a): Artur Jańczak (2012-01-11)

"Program bardzo dobry, prosty, intuicyjna obsługa, szybko wykonuje się szablony, można zaoszczędzić czas. Polecam zaawansowanym i tym z mniejszym doświadczeniem webmasterom." - dodał(a): natopie (2012-01-09)

"jak najbardziej polecam! :) program znacząco ułatwia przygotowanie templatki pod popularnego cms-a, pozwala zaoszczędzić sporo cennego czasu!" - dodał(a): semisomnus (2011-12-31)

"Program pomocny dla moich potrzeb. Działa OK. Pomaga mi wykonaż założone prace. Polecam" - dodał(a): Bla_ZeY (2011-12-14)

"Program super mimo wielu zalet ma pewne co prawda braki w w wersji 3.1 są już usuwane ale nie do końca. Co do działania samego programu nie ma zastrzeżeń jedynie po eksporcie do joomli 1.6 i 1.7 zaczynają się schody (są braki w działaniu szablonu na stronie) wersja 3.0 tego nie ma ale nie posiada eksportu do joomli 1.6 i 1.7 ale i tak szablon działa w tych wersjach joomli.) mam nadzieję że przed wygaśnięciem możliwości przejścia do wersji 3.1 te niedogodności zostaną usunięte. Program polecam jest naprawdę super, ułatwia bardzo w projektowaniu stron www." - dodał(a): MontZbi (2011-12-07)

"Bardzo dobry program, ale chce podkreślić, że obsługa sklepu wyróżnia się uczciwością i pełnym profesjonalizmem, bardzo się cieszę, że mogę korzystać z usług świadczonych na tak wysokim poziomie." - dodał(a): Largo (2011-12-01)

"Program pozwala na zaoszczędzenie masy czasu jaki pochłaniały testy typu: czy menu pionowe, czy poziome, czy dwie a może trzy kolumny, itp. Obsługa sklepu: błyskawiczna." - dodał(a): Wiesiek (2011-11-28)

"Program dla początkujących jest dobry. Trochę sztywny, ale to prawie automat. Można dzięki niemu zbyć szybko niewymagającego natręta:)" - dodał(a): TEN (2011-11-28)

"Świetny program do prostszych stron. Wyjątkowo trafiony zakup." - dodał(a): brodmar (2011-11-03)

"Bardzo pomocny program przy projektowaniu prostych stron" - dodał(a): Toudi (2011-10-28)

"Fantastyczny program dla początkujących i zawodowców. Pieniądze naprawdę dobrze zainwestowane. Polecam" - dodał(a): stansfield (2011-10-03)

"Świetny program ,wart swojej ceny,realizacja zamówienia w 100% OK.Polecam" - dodał(a): Ryszard (2011-09-14)

"Programik fajny, realizacja zamówienia szybka, nic dodać, nic ująć po prostu udany zakup. Pozdrawiam i polecam" - dodał(a): Daxxx (2011-09-04)

"Znakomity program, wart zainwestowanych pieniędzy. Z każdą kolejną wersją coraz lepszy !" - dodał(a): AD Multimedia (2011-09-01)

"Bardzo dobry program, prosty i łatwy w obsłudze. Posiada wiele przydatnych funkcji. Polecam :) !!! Dzięki za promocję Pozdrawiam" - dodał(a): roberrt (2011-08-19)

"Bardzo dobry program i łatwy w obsłudze. Ułatwia tworzenie szablonów i modyfikację niemal wszystkich jego parametrów. Sklep solidny, wszystko załatwione tak jak trzeba. Polecam wszystkim" - dodał(a): Przemo (2011-08-02)

"Świetny program! Pozwala w bardzo szybki sposób tworzyć podstawowy szablon strony, którą potem mozna tez dowolnie edytować. Praca z nim jest bardzo prosta nie wymaga zadnych tutoriali! Gratulacje dla twórców programu! Polecam!" - dodał(a): Asia (2011-06-21)

"Świetny program. Bardzo ułatwia tworzenie szablonów i modyfikację niemal wszystkich jego parametrów.Prosty w obsłudze i bardzo intuicyjny, a praca z nim jest po prostu przyjemna! Polecam bardzo!" - dodał(a): soloar (2011-05-19)

"Program godny polecenia. Z Artisteerem projektowanie stron to przyjemność. Klienci też doceniają jego możliwości. Polecam" - dodał(a): ikra (2011-04-28)

"Kolejne wersje co raz lepiej dopracowane, strona powstaje bardzo szybko i w każdej chwili można całość edytować, brak może tylko jakiegoś edytora kodu, czasem przydałoby się coś ręcznie poprawić - może się doczekamy w kolejnych wersjach. A wracając do tematu, polecam sklep i zakupy w nim, wpłata i niedługo potem kod do programu, polecam." - dodał(a): Marcin (2011-04-28)

"Artisteer to świetny program, poznaję go i odkrywam na nowo, Z wcześniejszych wersji brakuje mi kilku gotowych gotowców zdjęciowych do szablonów, polecam go dla osób które chcę w łatwy i przyjemny sposób zrobić dla swojej strony miły dla oka szablon." - dodał(a): Ozzy (2011-03-30)

"Artisteer dla mnie był dużym zaskoczeniem, kupiłem program który bardzo miło mnie zaskoczył, w porównaniu z innymi tego rodzaju programami nie ma co porównywać, dla mnie jest bezkonkurencyjny. Dla mniej zaawansowanych twórców szablonów, jest intuicyjny i prosty w obsłudze, do stworzenia strony www potrzeba dosłownie kilku kroków. Szacunek dla twórców Artisteer'a. POLECAM" - dodał(a): Maciej (2011-03-19)

"Program przydatny do generowania własnych szablonów. Intuicyjna obsługa." - dodał(a): aqwer (2011-03-18)

"Bardzo przydatny program do generowania prostych szablonów. Polecam!" - dodał(a): IntKas (2011-03-17)

"Program jest bardzo pomocny przy tworzeniu szablonów. Polecam wszystkim! Ułatwia pracę webadmina, profesjonalistom i amatorom, którzy chcą mieć swój nipowtarzalny szablon. Zakup programu to po prostu dobra inwestycja!!!" - dodał(a): GN (2011-02-20)

"Bardzo dobry program wspomagający w dziedzinie szablonów graficznych w wielu dostępnych i popularnych skryptach" - dodał(a): Darkside Project (2011-01-13)

"Super Program, który pomaga tworzyć strony www bez znajomości css i html. POLECAM" - dodał(a): michalsz2502 (2011-01-07)

"Program bardzo fajny, pozwala na tworzenie całkiem zaskakujących szablonów. Bardzo miło i łatwo się na nim pracuje. Nie trzeba mieć zmysłu artysty by stworzyć tym programem coś oryginalnego. Bardzo jestem również zadowolona z obsługi sklepu miła i szybka obsługa, dobry i stały kontakt telefoniczny. Polecam" - dodał(a): Gośka (2010-12-27)

"Witam. Nic dodać nic ująć wszystko pierwsza klasa. Czasami muszę zrobić szybko stronę a tutaj jak znalazł. jak ktoś jeszcze potrafi modyfikować kod to normalnie mucha nie siada ;]" - dodał(a): jan (2010-12-21)

"Bardzo dobry program, który zdecydowanie ułatwia pracę nad szablonami! Polecam!" - dodał(a): Łukasz (2010-12-13)

"Program usprawnia pracę, ma bardzo dużo możliwości i jest prosty w obsłudze. Polecam wszystkim." - dodał(a): Loksodroma-ViaBike (2010-09-28)

"Jestem zadowolony z porgramu uwolnił mnie od tych rzeczy których robić nie lubię, czyli szablonów i templatek, dobiera kolory za mnie i je komponuje. ponadto szybka obsługa więc dla sklepu też duży +" - dodał(a): Lemonvip (2010-09-16)

"Dobry program, chyba najlepszy do szybkiego tworzenia szablonów. Polecam." - dodał(a): maRcin (2010-08-29)

"Świetny program, wreszcie ktoś pomyślał i wykonał porządny program do szablonów. Długo szukałem i nie znalazłem w sieci niczego, co miałoby chociaż część tych możliwości." - dodał(a): TomK (2010-07-09)

"Bardzo przydatny program do generowania szablonów stron www. Duża oszczędność czasu przy tworzeniu aplikacji webowych - można zająć się logiką aplikacji nie męcząc się tworzeniem styli. POLECAM!" - dodał(a): Dr.Ciach (2010-07-09)

"Niezłe narzędzie do szablonowej roboty. Oszczędza czas i pieniądze. Polecam." - dodał(a): MAXTER (2010-07-05)

"Bardzo dobry i banalnie prosty w obsłudze program do budowania szablonów stron www. posiada szerokie możliwości oraz generuje czysty bezbłędny kod w który można z łatwością ingerować udoskonalając swój szablon. Polecam początkującym oraz zaawansowanym użytkownikom." - dodał(a): mixfoto (2010-06-21)

"Dobry program, bardzo szybko pozwala zaprojektować prostą i niepowtarzalną stronę." - dodał(a): AnnS (2010-06-15)

"Program świetny, bardzo rzeczowy i konkretny, podobnie jak dystrybutor. Polecam! :)" - dodał(a): Kubu (2010-05-31)

"Bardzo przydatny program - zwłaszcza dla ludzi, którzy nie mają nadmiaru czasu :) Polecam" - dodał(a): MAD (2010-05-31)

"Bardzo dobry program, prosty i łatwy w obsłudze. Posiada wiele przydatnych funkcji. Polecam :) !!!" - dodał(a): Adam (2010-05-17)

"Program bardzo fajny tylko obsługa prosta sklep solidny szybki i tanio co warto podkreślić mam jedyny problemik ze po update'e nie wszystko chce chodzić mam nadzieje ze przy najbliższym update'e wszystko będzie ok" - dodał(a): www.fizjomed.eu (2010-04-23)

"Program jest bardzo przydatny i pomocny w tworzeniu ciekawych i nietypowych szablonów stron. Jego obsługa jest prosta i zrobienie wyśmienitego szablonu nie powinno sprawić nikomu żadnej trudności. Sklep solidny, wszystko załatwione tak jak trzeba:)" - dodał(a): hermes (2010-04-10)

"Program bardzo dobrze przemyślany. Zrobienie szablonu strony trwa dosłownie 5 minut. Sklep bardzo szybko reaguje, dlatego mogłem się cieszyc programem juz po 4 godzinach od wpłaty pieniędzy. Tak trzymać." - dodał(a): Grzegorz (2010-03-27)