Temat: Inne tło na każdej podstronie
Witam. Czy można jakoś zrobić by w Artisteerze albo w kodzie można by na każdej podstronie mieć inne tło? Męczę się już bardzo długo. Proszę o pomoc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum użytkowników Artisteer → Szablony WordPress → Inne tło na każdej podstronie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Czy można jakoś zrobić by w Artisteerze albo w kodzie można by na każdej podstronie mieć inne tło? Męczę się już bardzo długo. Proszę o pomoc
Witam.
W programie Artisteer tego zrobić się nie da ale są wtyczki do WP które na to pozwalają np.:
http://wordpress.org/extend/plugins/bac … -per-page/
http://wordpress.org/extend/plugins/cus … ackground/
pozdrawiam...
Dzieki za pomoc Zainstalowałam drugą wtyczkę. Dodaje zdjecie z adresu url do strony w zakładce tworzenia strony. I teraz nie wiem co robić dalej coś mam zmienić w kodzie? Bo nie dziala mi tło
Witam.
Proszę postąpić zgodnie z instrukcją instalacji opisaną na stronie wtyczki.
pozdrawiam...
Właśnie tak robie jak jest tam napisane i nic się nie zmienia
Witam.
Sprawdziłem i wtyczka działa poprawnie. Po instalacji należy ją aktywować i w szczegółach postu na samym dole ustawić tło.
pozdrawiam...
Dziękuję sliczne, że mi Pan pomaga. Działa mi tylko tło w opcji "Only on Post Page". Chciałabym aby było zdjęcie tła na całą stronę. Domyślam się, że będzie to opcja "Post page background", ale nic się nie zmienia. Tak samo w innych opcjach też sprawdzałam. Może jest jakaś inna wtyczka, którą Pan mógłby polecić.
Witam.
Proszę poszukać w repozytorium wtyczek. Jest tego dość sporo.
pozdrawiam...
Zainstalowałam Background Per Page i faktycznie działa, ale to moje wybrane tło dla podstrony jest jakby zakryte za moim "podstawowym" ustawionym w Artisteerze.
Zainstalowałam Background Per Page i faktycznie działa, ale to moje wybrane tło dla podstrony jest jakby zakryte za moim "podstawowym" ustawionym w Artisteerze.
a próbowałaś może ustawić w artisteer'rze przeźroczysty obraz png ??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum użytkowników Artisteer → Szablony WordPress → Inne tło na każdej podstronie
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
Currently installed 3 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.